1. Belangrijke methode-updates

2. Fipronilcrisis: additionele korte specifieke analysemethode
3. Officiële ISO 14001:2004-certificatie voor Primoris Belgium
4. Methode-update: geaccrediteerde pesticide-analyses op bijen, bijenwas, pollen en bijenbrood
5. Service: voordelige staalophaling voor onze klanten
6. Update Europese wetgeving
7. Kwaliteit: overzicht ringtesten
8. Officiële feestdagen en bereikbaarheid tijdens wegenwerken

 

 

 

 

 

 


 

 

Methode-updates: substantiële uitbreiding mycotoxinescope

Op 21 augustus hebben we twee grote methode-uitbreidingen gelanceerd voor klanten die interesse hebben in hoogwaardige analyses op mycotoxines en planttoxines:

 

Fipronilcrisis: additionele korte specifieke analysemethode

N.a.v. de huidige fipronil-crisis, hebben we de voorbije weken hard gewerkt aan een additionele korte individuele methode via LC-MSMS voor klanten die enkel interesse hebben in de component fipronilDeze extra geaccrediteerde methode is beschikbaar sinds donderdag 07/09 en heeft de nieuwe methodecode [FIP_01_A].

Lees meer

Officiële ISO 14001:2004-certificatie voor Primoris Belgium

Primoris Belgium wil de impact van haar activiteiten op het milieu beperken door de implementatie van een efficiënt milieumanagementsysteem op basis van de ISO 14001-norm. Sinds kort is ons milieumanagement systeem door LRQA officieel goedgekeurd voor de ISO 14001:2004-norm.

Lees meer

Methode-update: geaccrediteerde pesticide-analyses op bijen, bijenwas, pollen en bijenbrood

Naar aanleiding van de huidige problematiek inzake de mogelijke aanwezigheid van neonicotinoïden in bijen en imkerijproducten, hebben we een toenemende interesse vastgesteld in analyses op deze insecticiden in onder andere bijen, bijenwas, honing, pollen en bijenbrood.

Lees meer

Service: voordelige staalophaling voor onze klanten

Primoris heeft een samenwerkingsovereenkomst met het deur-tot-deur-transportbedrijf TNT zodat onze klanten aan een voordelig tarief stalen kunnen laten leveren op ons labo in Zwijnaarde. Deze dienst is beschikbaar voor al onze klanten in België en Nederland.

Lees meer

Update Europese wetgeving

Op 25 september hebben we op onze website de wijzigingen in de Europese wetgeving geüpdatet. We zorgen elke twee weken voor een update van deze wijzigingen zodat we de vinger aan de pols houden van de wetgeving.

Lees meer

Kwaliteit: overzicht ringtesten

Primoris neemt deel aan heel wat nationale en internationale ringtesten in het kader van het streven naar een constante kwaliteitscontrole en –verbetering. Ringtesten zijn onafhankelijke controles naar de analysekwaliteit van een laboratorium.

Lees meer

Officiële feestdagen en bereikbaarheid tijdens wegenwerken

Primoris Belgium is in 2017 enkel gesloten op de officiële Belgische feestdagen:

  • Woensdag 1 november – Allerheiligen
  • Maandag 25 december – Kerstmis
  • Maandag 1 januari 2018 - Nieuwjaar

We raden u aan om contact op te nemen met onze klantendienst of met uw vertrouwde contactpersoon voor de opvolging van uw analyses tijdens deze periode.

Bereikbaarheid labo Zwijnaarde tijdens wegenwerken 18/09 – eind oktober

Indien u stalen of andere goederen wil afleveren op onze site in Zwijnaarde, dient u rekening te houden met de huidige wegenwerken in de nabije omgeving van het Technologiepark van Zwijnaarde. Op maandag 18 september zijn namelijk wegenwerken aan de Tramstraat/A. Della Faillelaan (N469) in Zwijnaarde. Deze werken zullen een maand duren. 

Lees meer

© 2017 - Primoris Belgium – all rights reserved

 

 

 

 

footer