1. Primoris opgenomen in lijst EU-Referentielabo voor kwalitatieve virusanalyses op zacht fruit
2. Resultaten RASFF-rapport 2016
3. Agro ABC wordt Ciboris - opleiding staalnameplannen
4. Update Europese wetgeving
5. Kwaliteit: overzicht ringtesten
6. Onze dienstverlening tijdens de eindejaarsperiode

 

 

 

 

 

 


 

 

Primoris opgenomen in lijst EU-Referentielabo voor kwalitatieve virusanalyses op zacht fruit

Sinds dit jaar kan u bij Primoris ook terecht voor betrouwbare geaccrediteerde analyses van Norovirus (type GI en GII) en Hepatitis A. Bovendien heeft het EU-referentielaboratorium (EURL) dat instaat voor viruscontaminatie Primoris opgenomen in de lijst van erkende labo’s die virusanalyses kunnen uitvoeren in zacht fruit.

Lees meer

Resultaten RASFF-rapport 2016

De Europese Commissie, DG Gezondheid en Voedselveiligheid, heeft het RASFF-rapport van 2016 (Engels) gepubliceerd. Het snellewaarschuwingssysteem RASFF (Rapid Alert System for Food and Feed) is opgericht om controle-autoriteiten inzake levensmiddelen en diervoeders een efficiënte tool te bezorgen om informatie uit te wisselen tussen lidstaten over vastgestelde ernstige risico’s inzake food of feed en de genomen maatregelen. 

Lees meer

Agro ABC wordt Ciboris - opleiding staalnameplannen

Ciboris is de nieuwe naam van Agro ABC, sinds 2016 actieve partner van de Primoris Holding. De onafhankelijke vzw Ciboris staat voor wetenschappelijk onderzoek inzake voedselveiligheid, kwaliteit, kwaliteitszorg en risicobeoordeling binnen de Primoris Holding en wetenschappelijk gebaseerde ondersteuning van bedrijven en organisaties actief in de agrovoedselketen.

Lees meer

Update Europese wetgeving

Op 20 november hebben we op onze website de wijzigingen in de Europese wetgeving geüpdatet. We zorgen elke twee weken voor een update van deze wijzigingen zodat we de vinger aan de pols houden van de wetgeving.

Lees meer

Kwaliteit: overzicht ringtesten

Primoris neemt deel aan heel wat nationale en internationale ringtesten in het kader van het streven naar een constante kwaliteitscontrole en -verbetering. 

Lees meer

Onze dienstverlening tijdens de eindejaarsperiode

Primoris Belgium is tijdens de eindejaarsperiode enkel gesloten op de officiële Belgische feestdagen:

  • Maandag 25 december – Kerstmis
  • Maandag 1 januari 2018 - Nieuwjaar

We raden u aan om contact op te nemen met onze klantendienst of met uw vertrouwde contactpersoon voor de opvolging van uw analyses tijdens deze periode.

Lees meer

© 2017 - Primoris Belgium – alle rechten voorbehouden

 

 

 

 

 

footer