1. Primoris … for a better world - Laatste dagen om uw voorstel in te dienen
2. Eerste Primoris debat rond voedselintegriteit smaakt naar meer
3. Methode-uitbreiding: lancering van fosfine 'low'-methode
4. Ciboris: opleiding voedselfraude najaar 2018
5. Update Europese wetgeving
6. Kwaliteit: overzicht ringtesten zomer 2018
7. Sluitingsdagen najaar

 

 

 

 

 

 


 

 


Primoris … for a better world - Laatste dagen om uw voorstel in te dienen!

Primoris is zich bewust van haar maatschappelijke rol en draagt als gespecialiseerd labo voor residu- en contaminantanalyse in de agrovoedingssector bij tot de verbetering van de voedselveiligheid, productkwaliteit en duurzaamheid. Dit jaar schenkt Primoris € 10.000 aan drie verschillende goede doelen. U kan uw voorstel nog indienen via dit formulier tot 5 oktober. 

Lees meer

Eerste Primoris debat rond voedselintegriteit smaakt naar meer

Primoris wil actief bijdragen tot de verbetering van voedselveiligheid, productkwaliteit en duurzaamheid. We willen overleggen met onze klanten en alle stakeholders in de agrovoedselketen over toekomstige ontwikkelingen en trends. Daarom organiseerde Primoris op donderdag 20 september het eerste interactieve debat met live voting rond voedselintegriteit.

Lees meer

Methode-uitbreiding: lancering fosfine “low”-methode

Primoris ondersteunt zijn klanten al geruime tijd met de analyse van fosfine met een rapporteerlimiet van 10 ppb. Naar aanleiding van enkele klantenvragen hebben we de mogelijkheden onderzocht om deze rapporteerlimiet te verlagen. Het resultaat hiervan is de lancering van de extra methode PHOSL_01_A met de lagere rapporteerlimiet van 1 ppb.

Lees meer

Ciboris: opleidingen voedselfraude najaar 2018

Dit najaar organiseert Ciboris, partner van de Primoris Holding, 3 opleidingen over de analyse en detectie van voedselfraude. Deze opleidingen worden in het Nederlands gegeven en zijn bijzonder nuttig voor kwaliteits- en aankoopverantwoordelijken in de agrovoedingssector. 

Lees meer

Update Europese wetgeving

Op 24 september hebben we op onze website de wijzigingen in de Europese wetgeving geüpdatet. We zorgen elke twee weken voor een update van deze wijzigingen zodat we de vinger aan de pols houden van de wetgeving. 

Lees meer

Kwaliteit: overzicht ringtesten zomer 2018

Ringtesten maken deel uit van de dagelijkse werking van Primoris. Ringtesten zijn onafhankelijke controles naar de analysekwaliteit van een laboratorium. Op basis van de resultaten van deze ringtesten worden de prestaties van de analysemethoden geëvalueerd en bijgestuurd.

Lees meer

Sluitingsdagen najaar 2018

De komende periode is Primoris Belgium enkel gesloten op de officiële Belgische feestdagen:

  • Donderdag 1 november – Allerheiligen
  • Dinsdag 25 december – Kerstmis
  • Dinsdag 1 januari 2019 – Nieuwjaar
We raden u aan om rekening te houden met deze sluitingsdata bij de aanvraag van analyses.

Lees meer

© 2018 - Primoris Belgium – all rights reserved - Privacy policy

 

 

 

 

 

footer