Newsletter #19

 

 

 

Officiële accreditatie voor Primoris Costa Rica

De Primoris-groep is verheugd u de officiële opening van Primoris Costa Rica te kunnen melden. Het splinternieuwe labo in Alajuela biedt kwalitatieve analyses aan voor Centraal-Amerika en de Caraïbische landen. 

De missie van de Primoris groep is het verbeteren van voedselveiligheid, duurzaamheid en productkwaliteit via o.a. volgende diensten: analyses in het kader van voedselveiligheid, certificeringen (o.a. GlobalGap) en een uitstekende klantenservice.

Het nieuwe labo is uitgerust met state-of-the-art toestellen, zodat we de markt kunnen ondersteunen met hoogwaardige analyses op pesticiden en contaminanten in humane voeding, dierenvoeding en water.

 

Neem een kijkje in het labo

 

ISO 17025-accreditatie

Dhayra Machado, algemeen manager Primoris Costa Rica: “Primoris Costa Rica is het eerste labo in zijn categorie dat de ISO 17025-accreditatie heeft behaald, toegekend door een Europees accreditatie-instantie. We bieden een volledige pesticidescope aan en snelle, betrouwbare analyses om zowel lokale monitoringprogramma’s te ondersteunen als analyses voor exportdoeleinden.”

Primoris Costa Rica zal stalen onderzoeken om deze te toetsen aan internationale MRL’s. GCMS/MS en LCMS/MS technologie worden gebruikt om meer dan 550 componenten te testen.

“We hebben een uitmuntend technisch team samengesteld waarbij onze chemici een uitgebreide hands-on training hebben gevolgd in Primoris Belgium zodat binnen de Primoris-groep overal dezelfde hoge kwaliteitsgraad wordt verzekerd.”

Primoris Costa Rica is inmiddels volledig operationeel. Momenteel wordt nog hard gewerkt aan de ontwikkeling van hoogwaardige analyses op water om te voldoen aan de Costa Ricaanse wetgeving. Tot slot zitten ook betrouwbare analyses op zware metalen nog in de pijplijn.

Voor meer info over Primoris Costa Rica, bezoek deze pagina.

 

 

 

 

 

 

footer