1. Extranet: Optimizarea înregistrării probelor dumneavoastră.
2. Actualizarea metodelor multi-reziduale și metodei de extracție
3. Noul manager de piață Bulgaria - Bun venit Elka Danina
4. Actualizare legislație europeană
5. Ring teste 2016
6. Sărbători legale

 

 

 

 

 

 


 

Extranet: Optimizarea înregistrării probelor dumneavoastră.

Încercăm în mod constant să îmbunătățim serviciile noastre pentru clienții noștri. Extranet este unul dintre instrumentele moderne pe care le oferim pentru a face înregistrarea și urmărirea probelor într-un mod mai eficient. Deci, nu așteptați nici mai mult și să ne contactați pentru a vă ajuta să începeți cu acest instrument online gratuit.

Citeste mai mult

Actualizarea metodelor multi-reziduale și metodei de extracție

Primoris Bulgaria ca și laborator specializat a câștigat în ultimii ani, o vastă experiență și cunoștințe cu utilizarea tehnologiilor de ultimă oră, cum ar fi GC-MS / MS și LC-MS / MS pentru aplicații de analiză de rutină.

Citeste mai mult

Noul manager de piață Bulgaria - Bun venit Elka Danina

Asigurarea suportului excelent pentru clienții noștri este unul dintre pilonii Primoris Bulgaria. Dorim să ajutăm clienții noștri la fiecare pas, de la înregistrarea probelor la interpretarea rezultatelor analitice.

Citeste mai mult

Actualizare legislație europeană

La Primoris dorim să sprijinim clienții noștri cât de mult putem și noi știm că mulți dintre clienții noștri trebuie să respecte reguli stricte în ceea ce privește producerea, importarea, ...

Citeste mai mult

Ring teste 2016

Ca parte a asigurării unui control constant al calității și îmbunătățire, Primoris Bulgaria participă la multe ring-teste naționale și internaționale. Acestea sunt controale independente privind calitatea analizelor de laborator.

Citeste mai mult

Sărbători legale

Primoris Bulgaria va fi închis Luni, 26 decembrie (a 2-a zi de Crăciun).

Citeste mai mult

© 2016 - Primoris Bulgaria – all rights reserved

 

 

 

 

 

footer