Noutăţi # 2 - decembrie 2016

 

 

 

Actualizare metode: schimbări în metoda de analiză pentru captan și folpet

Începând cu data de 9 ianuarie, vom schimba metoda noastră pentru determinarea folpet, în timp ce determinarea pentru captan va fi importată în multimetoda  GMS. Metoda CL1B actuală pentru cuantificarea captan și folpet în fructe și legume vor dispărea.

Captan

Ca urmare a unei actualizări în legislația europeană, definiția reziduurilor de captan a fost modificată. Prezentul regulament al Comisiei N ° 452/2016 a fost publicată în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. La Primoris urmărim schimbările din diferite legislații cu atenție pentru a vă asigura că rezultatele noastre analitice sunt în conformitate cu legislația în vigoare.

În conformitate cu regulamentul de mai sus, definiția reziduurilor pentru captan a fost schimbată la "suma de captan și Tetrahydrophtalimide (THPI), exprimată ca și captan", în timp ce în trecut, Captan a avut întotdeauna raportare ca o componentă individuală.

Acest lucru înseamnă că, atunci când solicitați o analiză cu privire la captan, vom determina în mod automat, de asemenea, și prezența și nivelul de THPI, deoarece acest lucru este cerut de lege. Pe  raportul analitic, vom pune suma atât captan și THPI, exprimat ca și captan.

Folpet

Determinarea folpet a fost inclusă în multimethod CL1B. Am dezvoltat noua metodă FOLP_01_A ,asa că  o să continuăm să oferim această analiză pentru clienții noștri.

Detalii tehnice

Ne-am pregătit cu aceste modificări pentru a ține pasul cu schimbările curente în legislație.

Produs

Înainte de 9 Ianuarie

Începând cu 9 Ianuarie

Limita de report

Captan

Metodă multiresiduală

[CL1B] și [GMS]

Metodă multiresiduală

 [GMS]

10 ppb

Folpet

Metodă multiresiduală

 [CL1B]

Metodă singulară

[FOLP_01_A]

20 ppb

 

Vă rugăm să aveți acest lucru în vedere atunci când se solicită analize cu privire la captan sau folpet.

The new certificate will be activated on January 9th and will be available on the client portal of our website on Wednesday January 4th.

 

 

 

 

 

 

footer