Noul website pentru Primoris Bulgaria

La sfârșitul anului 2015 , Fytolab a devenit Primoris și în ultimele câteva luni, am muncit din greu la un website nou . Suntem mândri să anunţam că noul site pentru Primoris Bulgaria este lansat, aşadar vă invităm să aruncaţi o privire la www.primoris-lab.com !

Pe noul website , am ales să împărţim informațiile în sectoarele în care suntem activi . Pentru fiecare sector, vă oferim informații despre legislația în vigoare , metodele analitice , certificări și posibilitățile de sprijin. De asemenea, veți găsi toate informatiile relevante cu privire la activitățile noastre de analiză cu privire la pesticide , micotoxine , metale grele, alți contaminanți și ingrediente alimentare.

Nu numai că avem un nou site web , probabil aţi observat deja noul logo iar în viitor , veți primi newsletter-ul nostru într- un format nou , care vă permite să selectați și să vizualizaţi cu ușurință elementele pe care doriți să le citiți . Acest buletin informativ va fi  de asemenea, disponibil şi în secțiunea de știri a noului site .

Portalul clientului: documente exclusive și acces la baza de date extranet.

Nou pe  website este un portal de client, special la care am ataşat nu numai link-ul de la baza de date de extranet , dar și informații care sunt disponibile numai pentru clienții noștri.

Clienții care utilizează deja baza de date extranet, sunt încântați de avantajele acestui instrument online , care vă permite să se înregistreze și urmărească  probele in lucru. Important de ştiut este faptul că detaliile de conectare pentru baza de date extranet nu au fost modificate , ceea ce înseamnă că aveți login pentru a accesa portalul client și un altul pentru a intra în baza de date extranet.

În cazul în care nu aveți acces la portalul client sau doriți să deveniți un utilizator extranet , vă rugăm să ne contactați astfel încât să vă putem ajuta: