Nova internet stranica Primoris Bulgaria!

Na kraju 2015 godine, Fytolab postaje Primoris i u prošlih par meseci predano radimo na novoj internet stranici. Sa ponosom objavljujemo da je Primoris Bulgaria nova internet stranica spremna i funkcioniše, i možete je pogledati na www.primoris-lab.com!

Na našoj internet stranici, odabrali smo da podelimo informacije po sektorima u kojima smo aktivni. Za svaki sektor, dostupne su Vam informacije o trenutnim legislaturama, analitičkim metodama, sertifikatima i mogućnosti za podršku. Takođe, naćićete sve relevantne informacije o našim analitičkim aktivnostima vezanim za  pesticide, mikotoksine, teške metale, druge kontaminente i sastojke hrane.

Ne samo da smo pripremili novu internet stranu, verovatno ste primetili novi logo i u budućnosti ćete dobijati biltene sa novostima u novom formatu, koji Vam dozvoljava da odaberete i lako čitate delove koje želite. Ovaj bilten će takođe biti dostupan u sekciji Novosti na novoj internet stranici.

Portal za klijente: ekskluzivni dokumenti i pristup extranet bazi podataka

Takođe, novo na internet stranici je i portal za klijente u kom se nalazi ne samo link za extranet bazu podataka, već takođe i informacije koje će biti dostupne samo našim klijentima.


Klijenti koji već koriste extranet bazu podataka su veoma zadovoljni prednostima ovog online alata, koji Vam omogućuje da  registrujete i pratite status uzorka. Važno je znati da se login detalji za extrant bazu podataka nisu menjali, što znači da ćete imati različite login detalje za pristup portal za klijente i extranet bazi podataka.

U koliko nemate pristup portal za klijente ili želite da postanete extranet korisnik, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo Vam pomogli.