Sinds 3 jaar ondersteunt Primoris via het project Primoris for a better world projecten die bijdragen aan een betere wereld. Binnen Primoris zijn we ons bewust van onze maatschappelijke rol en we willen dan ook graag iets extra doen voor onze maatschappij.

Dit jaar ondersteunen we 1 organisatie/goed doel met een som van € 15.000,00. Bij het inschrijven voor het webinar van Primoris had u de mogelijkheid om te stemmen op één van de voorstellen die ingediend zijn door de medewerkers van Primoris Belgium. Dit jaar was het namelijk aan de medewerkers van Primoris Belgium om goede doelen en acties in te dienen.

In totaal hebben 6 voorstellen de longlist gehaald, waarop u heeft kunnen stemmen indien u zich ingeschreven heeft voor het Primoris webinar van 25 juni:

  • Bindkracht vzw
  • Kom Op tegen Kanker
  • Netwerk Tegen Armoede vzw
  • TADA vzw
  • Welzijnsschakel Hoboken
  • WERVEL vzw

undefinedMet 60% van alle stemmen stak Kom Op tegen Kanker er dit jaar kop en schouders bovenuit en ontvangt dan ook dit jaar het financieel duwtje in de rug. Jammer genoeg worden we allemaal vroeg of laat geconfronteerd met kanker (persoonlijk of professioneel). Wetenschappelijk onderzoek blijft dan ook noodzakelijk om deze ziekte efficiënter te kunnen bestrijden en zelfs te voorkomen. Kom op tegen Kanker zorgt mee voor dit wetenschappelijk onderzoek en daar schaart Primoris zich graag achter.

We wensen hierbij alle mensen te bedanken die gestemd hebben op één van bovenstaande voorstellen en onze medewerkers voor hun inzendingen.

EEN TERUGBLIK OP …

VRAGEN?