Newsletter #27

 

 

 

Primoris virtueel op volle toeren

De coronapandemie houdt ons inmiddels een jaar in de greep waardoor heel wat commerciƫle activiteiten en netwerkmomenten digitaal doorgang vinden. Zo hebben we in 2020 ons jaarlijkse studienamiddag voor het eerst georganiseerd onder de vorm van 2 internationale webinars en hebben we deelnemers mogen verwelkomen uit meer dan 15 landen. Graag nodigen we u binnenkort uit voor een nieuw Primoris webinar omdat een studienamiddag live organiseren nog niet mogelijk is.

Ook connecteren we heel graag online met u tijdens beurzen. In januari en februari van dit jaar hebben onze marktmanagers deelgenomen aan de online edities van de beurzen BioKennisWeek en Biofach. Daarnaast waren we ook present met een online stand.

Jammer genoeg dit jaar ook geen nieuwjaarsreceptie of -diner voor onze medewerkers. Via een online event hebben we toch kunnen klinken op het nieuwe jaar en hebben we onze jubilarissen in de bloemetjes gezet. Met een aperobox voor elke collega waren we vanop afstand toch bij elkaar op deze speciale momenten die je liefst als team samen viert.

 

 

 

 

 

 

footer