Voedselveiligheid en productkwaliteit blijven prioriteit in uitdagend 2020

2020 was in alle opzichten een bijzonder uitdagend jaar en Primoris is gedurende de coronacrisis steeds operationeel gebleven om de voedselveiligheid te waarborgen. We maken, samen met onze klanten deel uit van de essentiële sector die in de coronacrisis de levensnoodzakelijke voedselbevoorrading diende te verzekeren.

Ondanks alle uitdagingen waar we in 2020 mee te maken hebben gekregen, hebben we vastgesteld dat de coronacrisis geen invloed heeft gehad op de aandacht voor kwaliteitsborging, productkwaliteit en voedselveiligheid. Dat hebben we gemerkt aan het grote aantal nieuwe klanten die de weg gevonden hebben naar Primoris. Tevens hebben we vorig jaar 9% meer stalen geanalyseerd dan in 2019 en ook het aantal analyses dat uitgevoerd is op deze stalen, steeg met 7% t.o.v. 2019.

Deze significante stijging was overigens te merken binnen de hele Primoris-groep. Over alle Primoris laboratoria heen, hebben we in 2020 meer dan 110.000 stalen ontvangen en zijn meer dan 289.000 analyses uitgevoerd op deze stalen.