Oproep labeling gevaarlijke stoffen bij staalversturing

Op onze dienst staalregistratie ontvangen we dagelijks honderden stalen ter analyse. Graag willen we nog even uw aandacht vestigen op de correcte labeling van uw stalen zodat we deze stalen op een veilige en efficiënte manier kunnen registreren.

Stalen met gevaarlijke stoffen

Indien u ons gevaarlijke stoffen zoals chemische producten, zuren, hoge concentraties, … wil bezorgen ter analyse, is het belangrijk dat u deze stalen voorziet van correcte labeling op de verpakking (bv. Gebruik van stickers met gevaarsymbolen). Op deze manier wordt uw staal op de juiste manier uitgepakt en ingeschreven.

Labeling analyses binnen de 8u

Als uw staal binnen de 8 uur moet geanalyseerd worden, vragen we u om dit label duidelijk zichtbaar op de buitenkant van de doos te kleven en om onze klantendienst via e-mail te verwittigen.

Staalaflevering en -registratie

Om ervoor te zorgen dat uw staal correct wordt ingeschreven, vragen we u om het staal in onze extranet databank te registreren of om een aanvraagformulier in te vullen. Zo hebben we alle informatie om de analyse succesvol uit te voeren.

Tijdens de kantooruren kan u terecht op onze staalregistratiedienst om het staal af te leveren. Ook buiten de kantooruren (24/24 7/7) kan u uw stalen veilig bij Primoris deponeren. Voor meer informatie over deze levering na kantooruren, kan u contact opnemen met onze klantendienst: