Wijziging PDF-rapportering: één e-mail per analysestaal

Vanaf 20 mei zullen we uw analyseresultaten en aangevraagde rapporten op een andere, meer overzichtelijke manier aan u bezorgen. Vanaf dan zal u namelijk per analysestaal nog slechts 1 e-mail ontvangen met daarin alle PDF-bestanden die u heeft aangevraagd voor dat specifieke analysestaal.

Tot op heden worden alle PDF-bestanden gegroepeerd per type rapport en kan één e-mail dan ook informatie bevatten van verschillende stalen. Zo is het mogelijk dat u voor één staal meerdere e-mails ontvangt, afhankelijk van het aantal rapporten dat u heeft aangevraagd. Vanaf 20 mei zal u in één e-mail alle informatie terugvinden over één analysestaal. Deze e-mail kan dan ook per staal verschillende documenttypes bevatten zoals de aangevraagde rapporttypes en taalvarianten.

Dankzij deze aanpassing krijgt u in één e-mail meteen een mooi overzicht per staal van alle PDF-bestanden die u heeft gevraagd en hoeft u de informatie over verschillende stalen dan ook niet meer zelf te sorteren. Dat zorgt voor aanzienlijke tijdswinst!

Meer weten?

Contacteer uw marktmanager of onze klantendienst: