Newsletter #3 – April 2016

 

 

 

Nieuwe website voor Primoris Belgium

In 2015 is Fytolab omgedoopt tot Primoris en de voorbije maanden hebben we hard gewerkt aan een nieuwe website. We kondigen met veel plezier aan dat de vernieuwde sites voor Primoris Belgium en Primoris France online staan. Surf dus zeker eens naar onze nieuwe site www.primoris-lab.com!

Ook voor Primoris Bulgaria en Primoris Colombia zijn nieuwe websites in de maak. Deze worden op korte termijn geactiveerd.

Klantenzone

Om onze klanten optimaal te ondersteunen, hebben we op deze nieuwe website gewerkt met verschillende sectoren en activiteiten zodat u informatie per sector kan vinden. Daarnaast hebben we een exclusieve klantenzone voorzien waarop we informatie plaatsen, exclusief voor onze klanten. Daarnaast vindt u er ook de link naar onze extranet databank.

Extranet

Zoals reeds gemeld, staat de link naar de extranet databank op onze klantenzone. Indien u extranet gebruikt om uw stalen te registreren en op te volgen, vragen we u om eerst in te loggen op de klantenzone, waar u de link naar extranet vindt. De logingegevens voor extranet zijn niet gewijzigd. U kan dus op extranet inloggen met uw vertrouwde gegevens. U heeft dus een login voor de klantenzone en één voor extranet.

We hopen dat onze nieuwe website in de smaak valt. Indien u problemen ondervindt om toegang te krijgen tot de klantenzone, contacteer ons via customercare.be@primoris-lab.com of +32(0)9 330 10 10).

 

 

 

 

 

 

footer