Uitbreiding scope LC-MS/MS multiresidumethodes op 1 maart

Op maandag 1 maart activeren we een aanzienlijke scope-uitbreiding van onze LC-MS/MS multiresidumethodes. Dankzij deze uitbreiding zorgen we voor maximale zekerheid t.o.v. de huidige voedselveiligheidswetgevingen en -richtlijnen en bieden we u markt- en productrelevante analysemethodes aan. We onderbouwen de hoge betrouwbaarheid van onze analysemethodes extra door de accreditatie van niet alleen de methodes, maar eveneens van een zo hoog mogelijk aantal molecules opgenomen in deze methodes.

Uitbreiding met 44 actieve componenten
Concreet voegen we op 1 maart in totaal 44 componenten toe aan onze LC-MS/MS multiresidumethodes: 40 daarvan zijn volledig nieuw en 3 componenten verschuiven van de GC-MS/MS naar de LC-MS/MS multiresidumethode. Metaldehyde tot slot is vanaf 1 maart eveneens opgenomen in onze LC-MS/MS multiresidumethodes en de META_01_A single residumethode wordt dan ook gedeactiveerd.

Meer info
Vanaf 1 maart zal u de uitgebreide nieuwe LMS-methodescope kunnen raadplegen op de klantenzone van onze website. Heeft u in tussentijd nog vragen, contacteer dan gerust uw marktmanager of onze klantendienst.