Noutăţi # 3 - noiembrie 2017

 

 

 

Laboratorul de microbiologie și virologie din lista laboratoarelor statelor membre

La începutul anului 2017, Primoris Bulgaria a început cu un laborator de microbiologie acreditat pentru 14 metode microbiologice și 2 virologice, fiind primul laborator din Bulgaria care a primit acreditarea ISO 17025 pentru analize virologice (hepatită A și norovirus) în alimente și furaje.

Dorim să vă informăm că laboratorul de microbiologie și virologie a fost inclus în lista laboratoarelor din statele membre capabile să facă viruși în fructe dulci (versiunea 13 din 17/10/2017), stabilită de laboratorul de referință al Uniunii Europene (EURL). Acest document a fost elaborat de EURL în colaborare cu rețeaua UE de laboratoare naționale de referință și alte laboratoare europene. Scopul este de a oferi un ghid autorităților competente din statele membre și altor persoane care doresc să identifice laboratoarele care pot furniza servicii de testare a virușilor pentru fructele dulci.

De ce efectuați analize alimentare microbiologice?

Analiza microbiologică a produselor alimentare se aplică pentru controlul calității microbiologice a alimentelor sau pentru evaluarea siguranței alimentelor prin detectarea agenților patogeni alimentari și / sau a toxinelor acestora. Este recomandabil să se analizeze numai parametrii relevanți, ceea ce înseamnă (în funcție de produsele alimentare) acele microorganisme responsabile pentru deteriorarea alimentelor sau acele microorganisme care cauzează un risc potențial pentru siguranța alimentară și sănătatea publică.

Metode analitice și coduri de produs

Oferim un număr mare de metode analitice, care au toate un cod de produs specific. Toate codurile produselor pot fi consultate aici (link), unde vă oferim, de asemenea, informații interesante despre legislația în vigoare.

Domeniul de analiză

  • Produse proaspete și fructe
    • legume și fructe neprocesate
    • legume și fructe gata taiate pentru consum
    • (ne) pasteurizate sucuri de fructe / legume
    • legume și fructe congelate
  • Condimente uscate, ierburi, semințe, nuci, făină, cereale și produse pe bază de cereale
  • Formula pentru sugari
  • Alimentația animalelor

Prețuri și informații suplimentare

 Contactați managerul de piață sau echipa de asistență pentru clienți pentru toate detaliile:

 

 

 

 

 

 

footer