1. Laboratorul de microbiologie și virologie din lista laboratoarelor statelor membre
2. Micotoxine: expansiunea substanțială a domeniului nostru pe 21 august
3. Nou în portofoliul nostru: alcaloizii tropane
4. Actualizări legislația europeană
5. Asigurarea calității: ring-teste 2017

6. Sărbători legale 2017

 

 

 

 

 

 


 

 

Laboratorul de microbiologie și virologie din lista laboratoarelor statelor membre

Dorim să vă informăm că laboratorul de microbiologie și virologie a fost inclus în lista laboratoarelor din statele membre capabile să facă viruși în fructe dulci (versiunea 13 din 17/10/2017), stabilită de laboratorul de referință al Uniunii Europene (EURL). Acest document a fost elaborat de EURL în colaborare cu rețeaua UE de laboratoare naționale de referință și alte laboratoare europene. 

Citeste mai mult

Micotoxine: expansiunea substanțială a domeniului nostru pe 21 august

Pe 21 august, am lansat o extindere substanțială a domeniului nostru de analiză a micotoxinei. Ca specialist dovedit în analizele de micotoxină, nu am dezvoltat doar metoda noastră existentă pentru micotoxinele reglementate, putem anunța includerea noilor micotoxine emergente. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile, deoarece acestea conțin, de asemenea, informații practice necesare atunci când solicitați analize.

Citeste mai mult

Nou în portofoliul nostru: alcaloizii tropane

Pe 21 august am adăugat analiza alcaloizilor tropanici atropină și scopolamină în portofoliul nostru. Aceste analize sunt relevante pentru clienții care lucrează cu mei, sorg, hrișcă, suplimente nutritive, ceaiuri pe bază de plante, legume de legume, impulsuri, semințe oleaginoase și produse derivate.

Citeste mai mult

Actualizări legislația europeană

În ultimele luni, echipa R & D a lucrat din greu privind o metodă unică de analiză de înaltă calitate pentru glifosat la 10 ppb, în urma solicitărilor venite din partea segmentelor ecologice și hrană pentru copii.

Citeste mai mult

Asigurarea calității: ring-teste 2017

Ca parte a asigurării unui control constant și a unei îmbunătățiri a calității, Primoris participă la numeroase teste naționale și internaționale. Acestea sunt verificări independente privind calitatea analizei de laborator. Pe baza rezultatelor acestor teste de inel, performanța metodei analitice este evaluată și, dacă este necesar, îmbunătățită. Unele dintre aceste teste inel sunt teste sub acoperire pentru a îndeplini cele mai înalte standarde posibile de calitate.

Citeste mai mult

Sărbători legale 2017

Odata cu sfârșitul anului, Primoris Bulgaria este închis în următoarele zile:

  • 24, 25, 26 decembrie - Crăciun.

Citeste mai mult

© 2017 - Primoris Bulgaria – all rights reserved

 

 

 

 

footer