Bilten #1 – Oktobar 2016

 

 

 

Ažuriranje multi-residue metoda i metoda ekstrakcije

Nove mogućnosti za tržište organskih proizvoda i hrane za decu

Primoris Bugarska je kao specijalizovana laboratorija stekla veliko iskustvo u poslednjih nekoliko godina i znanje u korišćenju najnaprednijih tehnologija kao što su GC-MS/MS i LC-MS/MS, u smislu rutinskog izvođenja analiza. PRIMORIS grupa je 2006. godine lansirala GMS i LMS multi-residue metode, zasnovane na triple-quad MS / MS i time odigrala pionirsku ulogu, inače izbor metoda koje trenutno prate druge laboratorije.

Ponosno i sa velikim zadovoljstvom objavljujemo našu dalju suštinsku ekspanziju GMS i LMS multi residue metoda. Takođe, implementirali smo naš nov metod ekstrakcije koji nam dozvoljava da dalje optimiziramo naš LMSL i GMSL multi residue metode, kako bi podržali tržište organskih proizvoda kao i tržište hrane za decu.

Ova prilagođavanja u metodama se uvek izvode sa ciljem da se maksimizira značaj na tržištu i da se održi najveći mogući kvalitet. Ovaj kvalitet je dalje podržan akreditacijom, ne samo ove dve metode, već i najvećim mogućim brojem pesticide koji su uključeni u ove metode. Sve ovo zajedno, sa internom ekspetizom PRIMORIS-a Bugarska, osigurava da klijenti mogu da se oslone na tačnost rezultata izveštaja. Kao rezultat pristupa koji se oslanja na tržište, ove metode se zahtevaju sve češće od strane rastućeg broja klijenata.

Kroz ovaj process aktuelizacije metoda i izdavanja visoko kvalitetnih i pouzdanih rezultata, PRIMORIS Bugarska će nastaviti da podržava svoje klijente pružajući im dodatno obezbeđenje kvaliteta i dajući dodatnu vrednost njihovim proizvodima.

Kontaktirajte nas ukoliko želite da Vam pošaljemo najnovije sertifikate.
U koliko imate pristup portalu za klijente na našem web sajtu, tamo možete naći sve naše sertifikate.

 

 

 

 

 

 

footer