Bilten #1 – Oktobar 2016

 

 

 

Extranet: Optimizirajte registraciju Vaših uzoraka

Mi se konstantno trudimo da poboljšamo usluge koje pružamo našim klijentima. Extranet je jedan od modernih alata koje nudimo kako bi učinili registraciju I praćenje uzoraka još efikasnijim. Nemojte više da čekate. Kontaktirajte nas kako bi Vam pomogli da počnete sa korišćenjem ovog besplatnog online alata.

Kako extranet može da pomogne Vama kao klijentu?

Extranet je besplatan Primorisov online alat za:

  • registraciju uzoraka i odabir potrebnih analitičkih metoda
  • dobijanje izveštaja o analizama
  • izdvajanje podataka o analizama koji su Vam potrebni

Sistem je veoma jednostavan, brz i smanjuje mogućnost greške, a u isto vreme je vrlo fleksibilan. Možete napraviti šablone, dodati ili promeniti linije izveštavanja, izmeniti podatke i nakon toga što ste sačuvali registraciju uzorka, … Pored toga, možete dobiti podatke o analizama, izveštaje (PDF), … kad god poželite, tako da nemate potrebu da ove izveštaje zahtevate putem email-a.

Kako da počnete da koristite ovaj besplatan alat?

Naš extranet alat se može koristiti preko sekcije portal za klijente ili našeg novog web sajta (direktni link). Na portalu za klijente, objavljujemo korisne informacije koje su dostupne našim klijentima.

Kako biste iskoristili prednosti extranet-a, molim Vas kontaktirajte nas (info@primoris-lab.bg) kako bi Vam dodelili login detalje za portal za klijente i extranet aplikaciju. Bilo bi nam zadovoljstvo da Vam budemo vodič kroz sistem za Vašu prvu registraciju uzoraka putem extranet-a. Takođe, obezbedićemo Vam kratko upustvo koje će Vam pomoći da ispravno registrujete uzorke.

Da li želite da probate ? Kontaktirajte nas danas, nećete zažaliti!

 

 

 

 

 

 

footer