Newsletter Highlight

  • Kwaliteit: overzicht ringtesten

    Ringtesten, onafhankelijke controles naar de analysekwaliteit van een laboratorium, maken deel uit van de dagelijkse werking van Primoris. Op basis van de resultaten van deze ringtesten worden de prestaties van de analysemethodes geëvalueerd en (indien nodig) bijgestuurd. Bovendien neemt Primoris regelmatig deel aan undercover ringtesten om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. 

  • Geaccrediteerde analyses op ethyleenoxide in humane en dierenvoeding

    Sinds 26 oktober kan u bij Primoris terecht voor geaccrediteerde analyses op ethyleenoxide in humane en dierenvoeding. Ethyleenoxide is een antimicrobiële en conventionele chemische stof die al meer dan 40 jaar gebruikt wordt voor zowel behandelingen als insecticide als voor de sterilisatie van voedsel. De voorbije weken zijn verscheidene RASFF-notificaties gepubliceerd die het niet-toegelaten gebruik van ethyleenoxide op sesamzaad vermelden.  

  • Nieuwe marktmanagers vervoegen Primoris-team

    Graag stellen we Sofie Coelus aan u voor als nieuwe marktmanager Belgium. Zij zal vanaf nu de Belgische klanten ondersteunen, samen met onze uitgebreide klantendienst. We zijn ervan overtuigd dat Sofie dankzij haar uitgebreide achtergrond in chromatografie en voedingsonderzoek onze klanten zal ondersteunen met de nodige kennis van zaken. Naar aanleiding van de toenemende activiteiten in Frankrijk, mogen ook onze Franse collega’s een nieuwe collega verwelkomen. Leena Jamet is gestart op 19 oktober en wordt momenteel opgeleid. Leena is ingenieur in de voedingsindustrie en heeft al ervaring opgebouwd in laboratoriumtechnologie alsook in kwaliteit, veiligheid en omgeving.

   

Lees alle artikels

   

Archived Newsletters

Flash

NEWSLETTER REQUEST