Newsletter Highlight

 • Kwaliteit: update ringtesten juli en augustus

  Ringtesten maken deel uit van de dagelijkse werking van Primoris. Ringtesten zijn onafhankelijke controles naar de analysekwaliteit van een laboratorium. Op basis van de resultaten van deze ringtesten worden de prestaties van de analysemethoden geëvalueerd en bijgestuurd. 

 • Primeur voor Primoris Colombia

  Primoris Colombia beschikt vanaf nu als eerste laboratorium in Colombia over een bijzondere vergunning om verse stalen fruit, groenten, ed. te importeren in Colombia. Deze vergunning is uitgereikt door het ICA (El Instituto Colombiano Agropecuario – ICA), het officiële Colombiaanse instituut dat ook de phytosanitaire controles voor verse producten regelt.

 • EU rapport 2017 over pesticideresiduen in voedsel

  De European Food Safety Authority (EFSA) heeft in juli het “EU rapport 2017 over pesticideresiduen in voedsel” gepubliceerd. Dit rapport geeft een overzicht van de officiële controleactiviteiten rond pesticideresiduen die in 2017 werden uitgevoerd binnen de 28 EU lidstaten, IJsland en Noorwegen. 

   

Lees alle artikels

   

Archived Newsletters

Flash

 • GMP+ BA11 certificatie voor Primoris Belgium

  We zijn verheugd u te kunnen melden dat Primoris Belgium officieel GMP+ BA11-gecertifieerd is. Dankzij deze erkenning kunnen we onze klanten die actief zijn in diervoeders en/of reststromen nog beter ondersteunen. Vanaf vandaag, 8 juli,bieden we verschillende GMP+ erkende analyses aan.

 • Opleidingen Ciboris voorjaar 2019

  Dit voorjaar organiseert Ciboris, partner van de Primoris groep, een aantal opleidingen rond voedselveiligheid en kwaliteit. Nieuw op de kalender zijn twee opleidingen rond risicobeheersing van allergenen. Voor meer info en inschrijvingen, bezoek de nieuwe website www.ciboris.org

 • Nieuw straatnummer voor Primoris Belgium vanaf 1 januari 2019

  Primoris Belgium verhuist niet. Wel krijgen we een nieuw officieel straatnummer vanaf 1 januari 2019.

NEWSLETTER REQUEST