Newsletter Highlight

 • Kwaliteit: overzicht ringtesten mei/juni

  Ringtesten, onafhankelijke controles naar de analysekwaliteit van een laboratorium, maken deel uit van de dagelijkse werking van Primoris. Op basis van de resultaten van deze ringtesten worden de prestaties van de analysemethodes geëvalueerd en (indien nodig) bijgestuurd. Bovendien neemt Primoris regelmatig deel aan undercover ringtesten om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. 

 • Europees beleid: Publicatie van boer tot bord- en EU-biodiversiteitsstrategie

  De “Farm to Fork Strategy” of “van boer tot bord”-strategie is een kernelement van de Europese Green Deal. In de Europese Green Deal wordt uiteengezet hoe Europa tegen 2050 het eerste klimaatneutrale continent moet worden.
  In de EU-biodiversiteitsstrategie wordt uiteengezet hoe Europa kan helpen om het biodiversiteitsverlies om te keren. Zij vormt een mijlpaal die moet waarborgen dat de biodiversiteit in Europa tegen 2030 op weg is naar herstel.

 • Primoris for a better world: Ondersteuning voor Kom Op tegen Kanker

  Sinds 3 jaar ondersteunt Primoris via het project Primoris for a better world projecten die bijdragen aan een betere wereld. Binnen Primoris zijn we ons bewust van onze maatschappelijke rol en we willen dan ook graag iets extra doen voor onze maatschappij. Dit jaar ondersteunen we 1 organisatie/goed doel met een som van € 15.000,00. Met 60% van alle stemmen stak Kom Op tegen Kanker er dit jaar kop en schouders bovenuit en ontvangt dan ook dit jaar het financieel duwtje in de rug.

   

Lees alle artikels

   

Archived Newsletters

Flash

 • Onze dienstverlening op 21 en 22 juli

  Naar aanleiding van de Belgische Nationale Feestdag, is Primoris Belgium gesloten op dinsdag 21 juli. We maken eveneens van deze feestdag gebruik om een aantal preventieve onderhoudswerken uit te voeren aan onze systeeminfrastructuur. Deze onderhoudswerken zijn noodzakelijk om u in de toekomst te blijven ondersteunen met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid.

 • Dienstverlening van Primoris tijdens corona-crisis

  UPDATE 15 JUNI 2020 | Vandaag 15 juni zitten we in België in fase 3 van de exitstrategie uit de coronacrisis, die onder meer een heropstart inhoudt van de horeca. Deze fase heeft geen gevolgen voor onze activiteiten, aangezien Primoris gedurende de coronacrisis steeds operationeel is gebleven om dagelijks de voedselveiligheid te waarborgen.

 • Lancering geaccrediteerde analyses op 3-MCPD, 2-MCPD en Glycidyl Esters in plantaardige oliën en vetten

  Vanaf nu kan u bij Primoris ook terecht voor hoogwaardige en geaccrediteerde analyses op 3-MCPD, 2-MCPD en glycidyl esters (GE) op plantaardige oliën en vetten.

NEWSLETTER REQUEST