Newsletter Highlight

 • Primoris blijft groeien in 2021: +15% stalen en analyses

  Primoris blijft groeien! Vorig jaar nog vierden we het 20-jarig bestaan van het labo en werd eveneens Primoris Ecuador officieel boven de doopvont gehouden. Ook de cijfers liegen er niet om. Over alle labo’s heen vonden in totaal meer dan 126.000 stalen hun weg naar onze laboratoria. Op deze stalen werden meer dan 331.000 analyses uitgevoerd. 

 • Primoris excelleert in undercover ringtest SKAL/Relana

  Onlangs heeft Primoris deelgenomen aan een undercover ringtest op biologisch lijnzaad, georganiseerd door SKAL en Relana. Uit de 4 deelnemende laboratoria (1 Belgisch en 3 Nederlandse) was Primoris het enige labo dat in staat was om alle pesticiden terug te vinden en op een correcte manier deze pesticiden wist te kwantificeren (goede trueness).

 • Flexibele rapporteertermijnen, aangepast aan uw noden!

  Wij passen onze analysesnelheid aan aan uw behoeften. Zo bieden we 3 verschillende analystermijnen aan voor veel analyses:

  • Standaard: 5 werkdagen
  • Snel: 36u
  • Dringend: 8u* 

  Deze flexibiliteit weerspiegelt de vraag van onze klanten. Vandaag de dag worden meer dan 10% van alle stalen geanalyseerd binnen de 8u na aankomst op het labo. 

   

Lees alle artikels

   

Archived Newsletters

Flash

 • Dienstverlening van Primoris tijdens corona-crisis

  UPDATE 10 JANUARI 2022 | België wordt momenteel getroffen door een vijfde golf van het coronavirus. Momenteel heeft deze nieuwe golf geen invloed op onze activiteiten en we zullen alles doen om ervoor te zorgen dat we onze service aan onze klanten kunnen verzekeren. Het spreekt voor zich dat we alle noodzakelijke veiligheids- en hygiënische maatregelen nemen om dagelijks de voedselveiligheid te waarborgen.

 • Methode QU2 vanaf 23/08 onder accreditatie

  De analysemethode QU2 is een uitdagende analyse om op een kwaliteitsvolle manier uit te voeren. Dankzij ons dagelijks streven naar kwaliteit en de hoogste betrouwbaarheid, zijn we erin geslaagd om vanaf maandag 23 augustus de QU2-methode onder accreditatie aan te bieden voor groenten, fruit, oliehoudende zaden en granen. In deze analysemethode zijn de parameters paraquat en diquat opgenomen.

 • State of the art technologie zorgt voor een hogere betrouwbaarheid en verlaging van de rapporteerlimieten

  State of the art technologie is een must wanneer je als laboratorium de hoogste betrouwbaarheid wil aanbieden op het vlak van analyseresultaten, snelheid en service. Dankzij dagelijkse investeringen en het gebruik van de nieuwste technologie, zullen we op 18 juni voor een aantal componenten in onze multiresidumethodes voor pesticides de rapporteerlimiet verlagen en voegen we eveneens een aantal extra componenten toe aan dit pakket.

NEWSLETTER REQUEST