Newsletter Highlight

 • Succesvolle relana audit

  Primoris maakt deel uit van relana®, de kwaliteitscirkel van een tiental Europese labo's op het vlak van analyse van pesticiden en contaminanten. Eerder dit jaar was er een relana audit in Primoris en hierbij kregen we uitstekende feedback. In de eerste plaats staat het labo op een hoog en stabiel kwaliteitsniveau en daarnaast waren de auditoren ook onder de indruk van de bekwaamheid van onze mensen.

 • GMP+ certificaat vernieuwd

  We kunnen met trots aankondigen dat Primoris haar internationaal GMP+ certificaat opnieuw voor een jaar heeft vernieuwd. GMP+ is een erg gerespecteerde organisatie in de wereld van dierenvoeder en streeft ernaar om wereldwijde toegang te voorzien tot veilige dierenvoeding. Dankzij deze internationaal gerespecteerde accreditatie, kunnen we helpen bijdragen tot die missie en verhogen we de support voor onze klanten in de dierenvoeding sector.

 • Analyses op ethyleenoxide: analyseresultaat mogelijk op 8u/36u

  We zijn verheugd u te kunnen melden dat we voor residu-analyses op ethyleenoxide een snellere rapporteertermijn van 8u/36u aanbieden (vanaf aankomst van het staal op het labo).

  In het verleden was de standaard analysetermijn voor ethyleenoxide 5 werkdagen. Op vraag van de markt en onze klanten streven we er steeds naar om snellere rapporteertermijnen te kunnen aanbieden.

  De analysetermijn van 8u/36u is eveneens beschikbaar in onze online registratietool Extranet.

   

Lees alle artikels

   

Archived Newsletters

Flash

 • Voedselfraude - authenticiteitsanalyse op oregano

  Ciboris voert onderzoek naar voedselfraude op kruiden en specerijen, granen, fruitsappen en verse voedingsmiddelen. Onlangs rondden ze een onderzoeksproject af in samenwerking met Universiteit Gent, ML2Grow en CRA-W, waarbij specifiek werd gekeken naar voedselfraude in oregano. 

 • Ciboris Webinar: Tackling Food Fraud in Fruit and Fruit Juices

  As your reliable source for training Ciboris is offering you a free webinar on methodologies to combat food fraud in fruit and fruit juices. SGF International e.V. and Ciboris are collaborating to tackle one of the more difficult cases in fruit juice authentication: detection of peach puree in apricot puree. This adulteration with a biologically similar product is hard to uncover.

 • 8u en 36u analyses op ethyleenoxide beschikbaar

  We zijn verheugd u te kunnen melden dat we voor analyses naar ethyleenoxide de snelle rapporteertermijnen van 8u en 36u aanbieden (vanaf aankomst van het staal op het labo).

NEWSLETTER REQUEST