De tocht van uw staal start bij de registratie van alle noodzakelijke gegevens in ons Laboratory Information Management System. Deze informatie is enerzijds nodig om een correcte verwerking van uw stalen te verzekeren, maar voorziet u achteraf ook van een zo gedetailleerd mogelijk analyserapport eens het staal ons labo opnieuw verlaat. Om ervoor te zorgen dat alle gegevens correct geregistreerd worden, beschikken we over een online tool Extranet, waarin u als klant zelf stalen kan aanmelden on the go: op elk moment, op elke plaats. Via deze online tool krijgt u volledige controle over de details van registratie en kan u zelfs templates aanmaken voor terugkerende staaltypes, zodat er bepaalde gegevens op voorhand worden aangevuld. Daarnaast zorgt een registratie via Extranet er ook voor dat uw stalen, eens aangekomen in het labo, meteen in het proces terechtkomen, zonder opzoekwerk of manuele ingaves.

Het stopt echter niet daar, want naast het registreren van uw stalen, kan u ook reeds geregistreerde stalen opvolgen én uw resultaten raadplegen. U kan ook rapporten samenstellen over opgestuurde stalen binnen een bepaalde tijdsperiode. Kortweg, een brede waaier aan voordelen!

  • Volledige controle over de registratie van uw stalen
  • Correcte staalgegevens op uw rapport
  • Gebruik van templates voor terugkerende staaltypes
  • Volg uw stalen op
  • Check uw resultaten
  • Stel rapporten samen

Als u nog geen login heeft, aarzel dan niet om onze customer care afdeling te contacteren via customercare.be@primoris-lab.com, zodat u meteen aan de slag kan. Zij zullen u een persoonlijke login geven samen met instructies over het gebruik van deze tool.

Als u op zoek bent naar een manier om snel een staal of twee op te sturen, kan u ook dit aanvraagformulier aanvullen (Excel - Aanvraagformulier analyse) en bij uw stalen steken.