Bij Primoris weten we dat een werkdag veel meer moet zijn dan gewoon je uren doen en dan naar huis. Zo doen we er alles aan om de uren op kantoor zo aangenaam mogelijk te laten verlopen en voorzien we bijvoorbeeld:

 

  • Gratis soep en de mogelijkheid tot aanschaf van Foodmaker maaltijden

  • Sterk ondersteunend thuiswerkbeleid waar mogelijk

  • Loop- en wandelgroepje waar je geheel vrijblijvend kan aansluiten voor wat sport onder de middag

  • Een flexibel lunchmoment én een werkplek met veel groen en gezellige wandelpaadjes

  • ...

 

Daarnaast voorzien we af en toe eens een presentje om je te laten weten dat we jou en jouw inzet heel erg waarderen. Zo krijg je af en toe een spectaculair lekkere brok chocolade of eens een stevige bos bloemen om je tuin mee op te fleuren! En als je écht niet naar huis wilt, hoeft dat natuurlijk niet. Zo organiseren we ook na de uren af en toe een leuke activiteit met onze Primotors, denk hierbij aan een (internationale) proevertjesavond, een heuse quiz, een barbecue tot zelfs een picknick in de gang!

Ten slotte houden we hier ook altijd de duurzaamheid in ons achterhoofd, hoe we dat precies doen kan je op deze pagina nalezen. 

 

Updates

undefined

Hoe we dit alles concreet waarmaken, kan je het beste volgen op onze LinkedIn pagina. Via deze link kom je terecht op een overzicht van onze berichten en acties rond duurzaamheid binnen Primoris. Neem dus zeker eens een kijkje!