Primoris heeft de meest innovatieve en efficiënte mono- en multianalysemethodes voor mycotoxines ontwikkeld. We worden beschouwd als experts in de analyse van een groot aantal mycotoxines in een brede waaier aan levensmiddelen en diervoeders.  

ANALYSEOVERZICHT

METHODE

CODE

Multimethode voor de bepaling van aflatoxines et ochratoxine A in granen en graanproducten in babyvoeding (individuele analyse van deze mycotoxines is ook mogelijk)

[AOL_01_A]

Specifieke individuele methode voor de bepaling van aflatoxine M1 in melk en melkproducten 

[AFLM]

Multimethode voor de bepaling van ergot alkaloïden in diervoeders, babyfood, granen en graanproducten, koffie, gedroogd fruit en noten. 

[ERGO_01_A]

Multimethode voor de bepaling van mycotoxines in diervoeders, granen en graanproducten, koffie, gedroogd fruit en noten (individuele analyse van deze mycotoxines is ook mogelijk door gebruik van de codes: AFL, DON, FUM, T2, OTA of ZEA) 

[MYC]

Multimethode voor de bepaling van mycotoxines in diervoeders, granen en graanproducten, koffie, gedroogd fruit en noten –extra pakket

[MYC_02_A]

Specifieke individuele methode voor de bepaling van patuline in appelproducten

[PA1]

Multimethode voor de bepaling van tropaanalkaloïden in diervoeders, babyvoeding, granen en graanproducten, koffie, gedroogde vruchten en noten.

[TROP_01_A]


Contacteer ons als u bijkomende info wenst over één van bovenstaande methodes of over een methode die u niet in deze lijst teruggevonden heeft.